SnapChat Artık Ücretli Oluyor!

Anasayfa Blog Sosyal Medya SnapChat Artık Ücretli Oluyor!

SnapChat Artık Ücretli Oluyor!

24 saatlik resim ve görsel ayrıca video paylaşımlarının mucidi olan Snapchat; bu yeni özelliğini birçok rakibi olan farklı sosyal medya dünyasında kopyalaması ve taklit edilmesi ile popülaritesini çok kısa sürede maalesef kaybetmişti. Hala çok az olmayan hatırı sayılı çok aktif kullanıcı ile devam eden platform yeni ve farklı özellikleri ile diğer rakipleri ile de mücadele ediyor kendini geliştirmeye çalışıyordu. Daha önceden yeni içerik üreticileri kapsayan bazı önemli özellik geliştirmeleri ile de  üzerinde fazlaca çalışan şirket şimdi ise ücretli bir farklı sürüme geçiş yapmayı planlıyor.

Günümüzde artık yavaş yavaş yeniden popülerliğini kazanmak için çalışan ve yeni özellikler geliştiren Snapchat, bugünden itibaren sosyal medya platformlarında sayıca ücretli abonelik zincirinde olan ve bu platforma katılan en son isim oldu. Bu eğlenceli platformun özeliklerini geliştirici büyük şirketi Snap, bizlerde paylaştığı en son duyurusu ile  ‘Snapchat Plus’ isminde abonelik hizmeti ile şirket içinde birçok farklı testlerine başladığını ve sonuçlarını beklediklerini, yol haritalarını ona göre çizeceklerini açıkladı.

Ortaya çıkan farklı bilgilere göre çok yakında bizlere Snapchat Plus adı altında ücretli bir sürünüm gelebilir. Ama bu elbette bu platformun tamamının ücrete tabii olacağı anlamına da gelmemektedir. Zaten bu aralar birçok platform böyle adımlar atmakta kendilerini geliştirmek amacıyla yeni kararlar alıyor. Son zamanlarda ise sosyal medya bu platformların ücretli kullanıcıları ile birçok farklı özellikleri ile aktif kullanıcılarına sunmaya başladı. Snapchat platformu da buna benzer değişik bir paket geliştiriyor. Popülerliğini artırmayı hedefleyen devam ve bunun için çalışmalarına devam eden Snapchat platformu, ücretli abonelik kullanımı hizmeti konusunda ve bunun üzerinde çalıştığını belirtti.

Ucuz domain tescil etmek için  https://www.ehost.com.tr/alan-adi linkinden alan adı satın al ve Mükemmel ucuz hosting linki tıklayabilirsiniz, https://www.ehost.com.tr/hosting

ehost Türkiye'nin en ideal hosting sağlayıcısı

#hosting #domain #vds #ssl