WhatsApp Fotoğraf Sansür Özelliği Nedir?

Anasayfa Blog Sosyal Medya WhatsApp Fotoğraf Sansür Özelliği N...

Fotoğraf sansürleme konusunda önemli bir adım atan Whatsapp, yine yeni bir güncelleme ile karşımıza çıkıyor. Henüz tam olarak yayınlamadığı ama geliştirmeye devam ettiği bu özelliği şimdiden anlatmak istiyoruz. Bu konuda ön geliştirme aşamasında olan söz konusu özellik için yapılacak olan her bir çalışmayı ve davranışı karşınıza çıkarmak istiyoruz. Bu alanda yapılacak olan özelliğin sunumu ise aslında biraz daha basit. Gelin yakından göz atalım.

Dünyanın en etkili mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, kendine has bir çalışma ile çözümlerin tamamını takip etmenizi sağlıyor ve daha farklı ve daha etkili çalışmaları bu alanda incelemeye devam ediyor. WABetalnfo tarafından duyurulan ve keşfedilen özellik, görsellerin istenilen bölümünü bulanıklaştırmayı sağlayacak. Yani bir çeşit sansür diyebiliriz. Örneğin arkadaşınıza fotoğraf atıyorsunuz ya bu fotoların içerisinde istemediğiniz şeyler var. Onları sansürlemek adına ya da blurlamak adına bu özelliği kullanabilirsiniz. Söz konusu yeni özellik için aşağıda yer alan görseli inceleyebilirsiniz.

Whatsapp görsel sansürleme nedir?

WhatsApp tarafından da üzerinde çalışılan bu özellik sayesinde pek çok kişinin isteklerine cevap verilebiliyor ve kolaylıkla çözümleri inceleyebiliyorsunuz. Geç kalmayın ve sizler de en azından bu özellikleri yakından takip etmeye başlayın. Tek yapılacak olan işlem seçtiğiniz görselin üzerinde yer alan bu blur tuşuna basmak ve sonrasında da kolaylıkla rahatlıkla istediğiniz alanları blurlamanız olacaktır. Bunu yaparken zaten bir iki tıklama ile her şeyi hazırlarsınız.

Bu yüzden organize etmeniz gereken her şeyi kendinize yönelik olarak inceleyebilir ve ortaya çıkarabilirsiniz. WhatsApp tarafından büyük bir dilde ilerleyen, incelemeleri de aynı şekilde karşımıza çıkaran sitemiz, kendine has bir dilde çalışmalar yapıyor. Biz sitemizde teknolojik gelişmeleri sizlere anlatırken, bu anlamdaki başarılı çözümlerini de sunmak istiyoruz. Bu yüzden aklınıza takılan herhangi bir teknolojik gelişme konusunda da bizlere yorum atabilirsiniz. Bu yorumlar sayesinde pek çok bilgiye hep birlikte erişebiliriz. Bu durum için zaman kaybetmeyin ve hemen bizimle iletişime geçin. Daha rahat, daha etkili ve hızlı bir çözüm için karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Zaman kaybetmeyin ve fırsatları yakalayın.