Domain ve Hosting Almak Site Kurmak İçin Yeterli Mi? Hosting Fiyatları 2022

Anasayfa Blog Hosting Domain ve Hosting Almak Site Kurmak...

Online satış işlemlerinde, ürünleri satışa sunmak için farklı siteler kuruluyor ve kullanılıyor. Bu konuda kurumsal web siteleri ile iletişime geçerek, daha az maliyet ile daha çok satış rakamlarına ulaşabilirsiniz. Bu yüzden de sistem yazıcıları ön plana çıkar.

Artan işlem ihtiyaçlarına çözüm sunmak için üretilen kurumsal hostingler, farklı avantajlar ile ön plana çıkarılıyor. Güvenlik konusundan tutun da geniş depolama alanı ve hızlı kullanımlar ve kolay panel yönetimi gibi seçimler kurumsal hosting için önemli fırsatlar çıkarıyor. eHost ailesi olarak kurumsal hosting arayışlarınıza farklı çözümler sağlamak niyetindeyiz ve çok daha kaliteli hallerini sizler için ön plana çıkarmak istiyoruz.

Kurumsal hosting nedir?

Kurumsal Hosting, firmalara özel kaynak ve hizmetler içeren bir hosting hizmetidir. Firmanıza ait yüksek trafikli web siteleri, internet mağazası ya da ticari yazılımlar gibi pek çok alandaki farklı hizmeti bünyesinde barındırır. Kurumsal Hosting ile işletme web sitenize ve uygulamalarınıza yardımcı olacak güvenli işlemler ve hesap yönetimi için özel IP’ler ve SSL sertifikaları sunulur. Ayrıca web sitenizin ve sunucularınızın bakımı ve korunması ile ilgili hizmetler de bu hizmet kapsamındadır.

Güvenlik ihlallerini ve sitenizin işlevselliğiyle ilgili sorunları önlemek için, web sitenizin barındırılmasını yönetecek uzman bir teknik ekip her zaman hazır bulunur. Güçlü, Güvenli ve Kolay kelimeleri, Kurumsal Hosting Hizmetlerini en iyi özetleyen kelimeler olabilir. Kurumsal Hosting Paketleri, kaynak yoğun veya yüksek trafikli web siteleri kullananlar için idealdir. Kurumsal Hosting ile işletmenize özel hazırlanmış sanal bir özel sunucunun tüm kaynaklarını zahmetsizce yönetebilirsiniz. Basitçe söylemek gerekirse, Kurumsal Hosting, performansı artırır, güvenlidir ve kolaydır.

Kurumsal Hosting İle Paylaşımlı Hosting Farkları Nedir?

  • Paylaşımlı Hosting, sitelerinizi web ‘de yayınlamanın ucuz bir yoludur.
  • Bir Sanal Özel Sunucu (VPS), paylaşımlı hostingten daha güçlüdür, ancak daha maliyetlidir ve sunucu yönetimi konusunda deneyim gerektirir.
  • Kurumsal Hosting ise ikisi arasında bir denge sağlar. Bir VPS ‘in gücünü paylaşımlı hostingin kolaylığı ile sunar.
  • Kurumsal Hosting aşağıdakiler gibi bazı ciddi yükseltmelerle birlikte gelir.
  • Sınırsız alan adı desteği
  • Ek yerleşik e-ticaret özellikleri
  • Özel SSL sertifikaları
  • Ücretsiz teknik destek hizmetleri

Kurumsal hosting hizmetinin avantajları nedir?

Fiziksel ürün satış firmaları ya da sanal mağazacılık yapan firmalar, pek çok işletme için büyük avantajlar sunmaktadır. Dijital ortamlarda yer alan işlemleri hızlandırmak için ücretsiz çözümleri ön plana çıkarmaktadır. E ticaret sitelerinde için de ücretsiz SSL sertifikasını ön plana çıkarmak gereklidir. Bu avantajlar ile birlikte işletmeler kısa sürede az maliyetli satış rakamlarına ulaşırlar ve karlı satışlar yapmaya başlarlar.

İşletmelerin karlı satış rakamlarına ulaşabilmesi için en kısa sürede, en az maliyetle satış işlemlerini gerçekleştirmeleri büyük önem taşır. Çok daha hızlı sunucular sayesinde zamandan tasarruf etmek için hosting kullanmak önemli bir olgudur. Kurumsal hosting paketleri ile paylaşımlı hosting hizmetine göre üç kat daha hızlı işlem gerçekleştirilmektedir.

Kurumsal hosting hizmetinde sunulan tüm kaynaklar kullanıcıya yani web sitesi sahibine aittir. Diğer tüm kullanıcıların yüksek trafiği ana kullanıcının hızını olumsuz yönde etkilemez. Ayrıca bu paketler, yoğun kullanıma hizmet etmek üzere tasarlanmıştır.

CMS ve eklentileri kolayca yönetebilecek yetki, kurumsal hosting sayesinde sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra WordPress Drupal PrestaShop ve daha birçok hizmet arasından tercih yapılabilir ve işletmeye özel çözüm talepleri istenebilir.

Web sitelerinin panel yönetimleri ve uygulamaların yönetimi kolaylıkla yapılabilir. Sunucu yönetimi uzmanlığı gerektirmez ve bu şekilde uzman personel maliyeti sıfıra inebilir. Depolama yönetimi ve güvenlik unsurlarının sağlanması kurumsal hosting hizmeti sağlayıcıları tarafından ücretsiz verilir. Yüksek performans ve özel yedekleme sayesinde büyük avantajlar sunarken, web sitesi yöneticisine konforlu bir kullanım olanağı sağlar.

Kurumsal Hosting Hizmeti alan firmaların sahip olduğu avantajları maddeler halinde şöyle sıralayabiliriz:

  • Kurumun kullandığı tüm uygulamalara yüksek performanslı ve hızlı bir işlem gücü sunar.
  • Web sitesinin her an çalışır vaziyette olmasını sağlar. Bunu da üstün performansa sahip kaynaklarla gerçekleştirir.
  • Yüksek güvenliğe sahip e-posta adresi avantajı sağlar. Aynı zamanda depolama kapasitesi yüksek eposta trafiği avantajı da kurumsal hosting hizmeti içeriğinde bulunmaktadır.
  • VPS VDS Bulut gibi depolama ve barındırma sistemleri kolaylıkla entegre edilebilir. Bu sayede bir çok gereksinim sağlanmış olur.
  • Hizmet sayesinde kurumsal barındırma boyutlandırılabilir e-ticaret sitelerinde uygulanan satış kampanyaları ile artan trafik esnasında kesintisiz bir çalışma ortamı sağlanır.

Sınırsız e-posta adresi imkanı da veren kurumsal hosting sistemleri, istenmeyen posta ve güvenli mail trafiği için gerekli tüm donanıma sahiptir. eHost kurumsal hosting sistemleri kullanıcı e-postaları oluştururken, 250 MB’tan 50 GB’a kadar depolama alanı hizmeti sunmaktadır. Bununla birlikte paket içeriğine göre e-posta başına özel disk alanı, antivirüs, Imap/POP3/SMTP, %100 uyumluluk, online yönetim paneli, telefon desteği, kişisel adres defteri, ortak adres defteri, kişisel ve paylaşılabilir takvim, kişisel ve ortak dosya alanı gibi hizmetleri standart veya opsiyonel olarak sunulmaktadır.

eHost kullanıcılarına kurumsal hosting sistemini sunarken, 10GB’tan sınırsız değere kadar farklı seçeneklerde üstün özellikli disk alanı imkanı sağlar. Ücretsiz alan adı imkanı da sunmakta ve sınırsız trafik avantajı yaratır. 1024 MB-4096 MB arası ram hizmeti de opsiyonel olarak kullanıcılara sunulur.