En Hızlı Hosting Firmaları ve Hosting Fiyatları: 2022 Güncel Liste

Anasayfa Blog Hosting En Hızlı Hosting Firmaları ve Hosti...

En hızlı hosting firmaları ile ilgili araştırma yapanlar için, eHost ailesi olarak bir inceleme hazırlıyoruz. Bildiğiniz gibi hosting seçimlerinde bir sitenin ayakta kalmasını düşünürsek hız çok önemlidir. Günümüzde 1 saniyeden uzun süren sitelere giriş oldukça az. Analiz olarak baktığımız zaman insanlar sitelere hızlı erişmek istiyor ve sitenin açılış hızına göre geri çıkma oranı yüksek oluyor. Tabi bunlar sadık kitleniz için geçerli değil. Düzenli trafik çektiğiniz bir kitleniz var ise şayet, o zaman işler biraz daha farklı oluyor.

Ama yine de organik arama sonuçlarında yükselmek gibi bir derdiniz var ise, site hızlandırma nasıl yapılır gibi soruların cevabını öğrenmeniz ve sitenizi hızlandırmanız gerek. Bunun için de ilk işlem en hızlı hosting firması seçmekle mümkün oluyor. Bir hosting şirketinin size sunduğu en önemli şey, hem hızlı olması hem de kesintisiz olmasıdır. Yani sürekli bakım yapması, sürekli yeni süreçlere göre sizler için farklı aşamalarda çözüm üretmesi ve bu süreklilikleri organize etmesi şart.

En iyi hosting servisleri ile inceleme yaparsanız zaten bu hosting şirketlerinin sürekli bir bakıma girmediğini göreceksiniz. Çünkü bakım demek kesinti demektir. Tabi kesintisiz bakımlar da çok fazla. Ama sitelerinizin kapanması ve açılması demek, olası trafik kayıplarına merhaba demektir. Bu yüzden deEn iyi hosting servisleri yılında bile çok fazla kişiye ulaşmak için hızını artırmaya çalışıyor.

En büyük hosting firmaları nasıl çalışır?

Büyük hosting şirketi tavsiye ederken, genellikle kesintinin olmamasına ve hızlı çalışmasına bakılır. Sitenin teknik desteği, satış sonrası hizmeti ve problem çözmesi de çok büyük bir etken burada tabi. Ama önemli olan, sitenin çok daha verimli çalışması için sürekli sunucuların açık olması. Burada SSD sunucu web siteler önemli oluyor. Çünkü SSD yapılarına sahip olan sunucular çok daha hızlı çalışıyor ve iletimi aynı şekilde ön plana çıkarıyorlar.

Türkiye'deki en iyi hosting firmaları da kendini bu konuda yenilemeye devam ediyorlar. Biz eHost ailesi olarak, bu anlamda rakip şirketlerle aynı oranda yükselmeye devam ederken, sunucularımızı bizzat kendimiz optimize ediyoruz. Bu da müşterilerimizin rahatlıkla istediği sonuçlara ulaşmasında büyük bir artı yaratıyor. Türkiye'nin en iyi hosting firması da bu konuda belirli artılar ve eksilerle karşınıza çıkmış oluyor. eHost ailesi olarak en iyiler listesinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.