Kurumsal Hosting Nedir? Kurumsal Hosting Fiyatları

Anasayfa Blog Hosting Kurumsal Hosting Nedir? Kurumsal Ho...

Kurumsal Hosting Nedir? Kurumsal Hosting Fiyatları

eHost ailesi olarak pek çok hosting hizmetinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bugün hosting çözümlerinin güçlü özelliklere sahip e-posta sistemleri ile birleştirildiği verimli bir barındırma çözümünü açıklamak için Kurumsal Hosting Nedir? sorusunu yanıtlıyoruz. Bilindiği gibi Google, site hızı ve kullanıcı deneyimini sıralama sinyali olarak kullanmaktadır. Bu nedenle web sitelerinin erişilememe ve geç yüklenme gibi sorunları birçok işletmenin arama motoru listelerinde üst sıralara ulaşamamalarına ve rekabetten kopmalarına neden olmaktadır. Bu tip durumlarda SEO çalışmalarında en çok fayda sağlayan bileşenlerin başında site performansını doğrudan etkileyen hosting yer almaktadır. Ancak işletmelerin çevirimiçi varlığını desteklemede yalnızca web sitelerinin dayandığı bilişim altyapısı değil kullanılan e-posta sistemi de kritik role sahiptir.

Kurumsal Hosting’in Avantajları Nelerdir?

Doğru yapılandırıldığında, çevrimiçi çalışma şeklinizi geliştirmenizi sağlayan Kurumsal Hosting’in başlıca faydaları şunlardır:

  • Kurumsal hosting projelerinizin gerektirdiği hızı ve performansı kolaylıkla elde etmenize olanak tanır.
  • Web sitenizin her zaman çalışır durumda olmasını sağlayacak yüksek performanslı kaynaklarla sitenizi desteklemekle kalmaz, sorunsuz e-posta akışı için son teknoloji spam ve virüs filtreleme gibi güvenlik önlemleri ile güçlendirilmiş bir e-posta sistemi adına da önemli bir adım atmanızı sağlar. Alanı adınızı (site adresinizi) içeren yüksek kotalı e-posta adresleri oluşturarak işletmenizin meşruluğuna, profesyonelliğine atıfta bulunabilir, şirketiniz adına e-posta yoluyla girişilebilecek dolandırıcılıkları engelleyebilirsiniz.
  • Farklı ölçeklerdeki işletmeler için uygundur.
  • Kurumsal Hosting paketleri, sunucu yönetimi uzmanlığına ya da sunucunuzu yönetmek için bir BT personeli bulundurmanıza gerek duymayacağınız şekilde tasarlanmıştır. Teknik becerilere sahip olmayan ancak güçlü barındırma hizmeti ihtiyacı duyanlar için mükemmel bir seçimdir.
  • Kurumsal hosting paketleri

  • VPS, VDS ya da Bulut gibi farklı hosting türleri ile entegre olabildiğinden sunucu özelleştirmeden yüksek uptime ihtiyacına kadar çeşitli gereksinimlere uyarlanabilir. Kurumsal hosting planları izole alanlar ve size özel adanmış kaynaklar sunabilir. Web sitenizin aynı sunucudaki diğer web sitelerinden etkilenmeyeceği şeklide yapılandırılabilir.
  • Business Hosting, hem mevcut ihtiyaçlarınızla hem büyüme öngörülerinizle eşleşen RAM, CPU ve bant genişliği gibi sunucu kaynaklarına sahip olmanızı sağlar. Geniş depolama ihtiyacı ya da dönemsel trafik dalgalanmalarını tolere edebilecek seçenekler sunan farklı hosting paketleriyle sunulur.
  • Kurumsal hosting planları ölçeklenebilirdir; bir etkinlik veya promosyon nedeniyle trafikte ani bir artış yaşanırsa, sunucunun her zaman için yeterli kaynağa sahip olması sağlandığı için bu tip dalgalanmalar işleyişi bozmaz.
  • İşletim sistemi tercihinizi ister Linux tabanlı ister Windows tabanlı sunucularda yapılandırılmış kurumsal hosting paketlerinden yana kullanabilirsiniz.