WordPress İle E Ticaret Sitesi Kurmak Kolay Mı ? (15 Dakikada Site Kurun)

Anasayfa Blog WordPress WordPress İle E Ticaret Sitesi Kurm...

Fiziksel bir işletmeniz varsa ve artık çevrimiçi de satış yapmak istiyorsanız ya da yeni bir çevrimiçi işletme kurmak istiyorsanız, iyi bir e-ticaret sitesine sahip olmanız çok önemlidir. E-ticaret siteleri, ürünleri online olarak hızlı, kolay ve en önemlisi güvenli bir şekilde satmanıza olanak tanır.

Popüler içerik yönetim sistemi WordPress de dahil olmak üzere, birçok popüler e-ticaret platformu, çevrimiçi mağazanızı oluşturmanıza olanak tanır. Fakat WordPress WooCommerce %28,24 ile en yüksek pazar payına sahiptir.

Büyük bir çoğunluğun yaptığı gibi siz de e-ticaret web sitenizi WordPress kullanarak oluşturmak istiyorsanız, ne tür gereksinimleriniz olduğunu ve nasıl yapılması gerektiğini anlamanız gerekir.

E-Ticaret Web Siteniz İçin Neden WordPress Kullanmalısınız?

WordPress, en iyi e-ticaret platformlarından biri olarak bilinir ve düzgün bir şekilde kurulduğunda çok etkilidir. Bu yüzden yapılacak olan işlemlede kesinlikle Wordpress ile yola çıkabilir ve sonra işlerinizi büyüttükçe tasarımla ilgili gelişmeler yaparak dizaynınızı yenileyebilirsiniz. Bu konuda yapılacak olan işlemlere yakından göz atabilirsiniz isterseniz.

Peki e-ticaret’te neden WordPress tercih edilmelidir?

İlk olarak, WooCommerce ücretsiz, açık kaynaklı, son derece özelleştirilebilirdir ve mağaza sahiplerine tam yetki sağlar. Böylece mağazanızda yapmak istediğiniz tüm değişiklikleri herhangi bir kısıtlama olmaksızın yapabilirsiniz.

İkincisi, WooCommerce mağazanızı geliştirebileceğiniz yüzlerce WordPress eklentisi, birçok ücretsiz ve premium tema seçeneği mevcuttur. Son olarak, güvenli ve esnek ödeme entegrasyonları ile herhangi bir ürünü, abonelik hizmetini satabilir veya kar amacı gütmeyen bir kuruluş için para toplayabilirsiniz.

WordPress E-ticaret Sitesi Kurmak

WordPress ile herhangi bir site oluşturmak şaşırtıcı derecede hızlı ve kolaydır. E-ticaret sitenizi çalışır duruma getirmek için sadece birkaç temel adımdan geçmeniz gerekir. Bunun için ise öncelikle işe bir hosting seçimi ile başlayabilirsiniz. Ardından yapacağınız işlemler aşama aşama sizlere yol gösterecektir. Bir sonraki yazımızda aşama aşama Wordpress e ticaret sitesi kurulumu üzerine duracağız.