WordPress İle Hazırlanmış Siteler: Listede Türkiye’nin En Büyük Siteleri De Var!

Anasayfa Blog WordPress WordPress İle Hazırlanmış Siteler: ...

Wordpress ile hazırlanmış siteler uzun süredir göz kamaştırıyor. İnsanlar web sitesi kurmaya başladığı andan itibaren her zaman daha iyisinin peşine düşüyor ve haliyle ortaya çıkan iş de kaliteli olma yolunda ilerliyor. Wordpress site örnekleri bu konuda çok merak ediliyor. Herkesin ilgisini çeken ve kolaylıkla kurulabilen, zaman içerisinde de kurulan eklentilerle zenginleşebilen WordPress siteler, hem ücretsiz bir şekilde kurulması hem de kolay eklentileriyle büyüyebilmesi sebebiyle pek çok kişiye hizmet veriyor diyebiliriz.

Wordpress ile yapılan siteler yemek sitelerinden tutun da, teknoloji siteleri ve kültür sanat sitelerine kadar geniş bir zeminde karşımıza çıkıyor. Bu yüzden de hem yapısal olarak hem de farklı aşama olarak ihtiyaçlarımıza cevap veriyor diyebiliriz. Peki ama hangi siteler Wordpress ile yapılmış? Gelin bir de buna göz atalım.

Wordpress ile yapılan siteler 2022

Fenomen site örnekleri arasında önemli bir yere sahip olan bu siteler arasında örneğin Sözcü gazetesi bulunuyor. Pek çok okura hizmet veren bu site, bir haber sitesi ve geniş bir kitleye sahip. Binlerce hatta on binlerce insana belki de yüz binlerce insana buradan ulaşıyor bu site. Bununla birlikte Bilkent Üniversitesi de Wordpress alt yapısı ile yayın yapan bir diğer sitelerden.

Nefis yemek tarifleri sitesini hiç duydunuz mu? Bu sitede de Wordpress alt yapısıyla oluşturulan siteler arasında bulunuyor. Türk Dil Kurumu tarafından kurulan tdk.gov.tr sitesi de aynı şekilde Wordpress sistemi ile yayın yapan bir diğer siteler arasında bulunuyor. Bu sitelerin aktif kullanımı hepimize bir çözüm sağlıyor. Tarkan'dan tutun da Mabel Matiz, Fazıl Say ve Sıla gibi sanatçılara varıncaya kadar geniş bir kadro, yine Wordpress web site alt yapılarını kullanıyor diyebiliriz.