Bayi Hosting Nasıl Kullanılır? Reseller Fiyatları

Anasayfa Blog Hosting Bayi Hosting Nasıl Kullanılır? Rese...

Bayi Hosting Nasıl Kullanılır? Reseller Fiyatları

Alt yapı maliyetleri içerisinde boğulmadan onlarca farklı web siteyi tek bir sunucu üzerinde barındıran Reseller hizmeti, oldukça ilgi çekiyor. Reseller hosting nedir, hosting ne işe yarar gibi sorular için bu içeriğimizde sizlere alternatif sunumlar yapmak istiyoruz. Genelde serbest çalışanlar açısından istikrar kolay olmasa da kaliteli bir firmadan alacağınız reseller (bayi) hosting paketi ile kendi hosting planlarınızı oluşturup oldukça sağlam bir başlangıç ve kazançlı bir yatırım yapabilirsiniz.

Reseller nedir? Bayi hosting nedir?

Bayi hosting; işletme sahiplerinin, serbest çalışanların, web sitesi tasarımcılarının ve girişimcilerin yüksek altyapı maliyetleri ödemek zorunda kalmadan, kendi özel markaları altında hosting paketleri satmalarına denir. eHost olarak bayi hosting ve reseller hizmetlerine pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bir hosting firmasından sunucu kiralamanızı ve bant genişliği, depolama alanı gibi sunucu kaynaklarını web sitesi sahiplerine pazarlamanızı sağlayan reseller hosting ile kendi belirlediğiniz özelliklere sahip hosting planları oluşturabilir ve dilediğiniz gibi kâr payları belirleyebilirsiniz.

Bu alanda başarı şansınızı katlamanıza yardımcı olacak en önemli noktaları; kaliteli bir hosting firmasıyla çalışmak, ön plana çıkmanızı sağlayacak bir niş (küçük bir pazar) bulmak ve müşteri desteğine önem vermek olarak sıralayabiliriz.