KOBİ’ler İçin Site Kurma Rehberi, Kurumsal Hosting İle Paylaşımlı Hosting Farkları Ne...

Anasayfa Blog Hosting KOBİ’ler İçin Site Kurma Rehberi, K...

KOBİ’ler İçin Site Kurma Rehberi

Bireysel hosting tercihleri daha çok kişilerin kendi kullandığı hostingler olarak karşımıza çıkıyor. İnsanlar bireysel olarak pek çok konuları ön plana çıkarmak istiyor olabilir. Bir web sitesi projeniz var ise bu manada organize edilebilecek olan çözümleri de kendinize göre kullanmanız önemli oluyor. Bu yüzden eHost konusunda ön plana çıkardığımız hizmetler, genellikle web site kuruluşunda size fayda sağlayacak hizmetler oluyor. Bu yüzden daha rahat, daha etkili ve daha hızlı bir yapıda incelenecek olan çalışmalar için tek yapmanız gereken size uygun paketleri bulmanız olacaktır. Bu anlamda daha etkili, daha yoğun ve hızlı bir çözüm sunan sitemiz, kaçırılmayacak çalışmalar sağlamaya tüm hızıyla devam ediyor. Kurumsal hosting profesyonel olarak daha fazla kişiye ulaşıyor. İnsanların daha çok tercih ettiği şeylerden birisi, en hızlı ve en uygun hosting paketleri oluyor. Bu paketler daha fazla kişinin isteklerini çözüyor. Bu yüzden de bireysel hosting paketleri uygun ödeme seçenekleriyle çok daha fazla kişiye erişiyor.

Kurumsal hosting ile bireysel hosting hizmetlerinin farkları nedir? Profesyonel hayatta iş dünyasının özellikle kişisel olarak değişmesi, ön plana çıkarılması ve pek çok kişiye ulaşması gibi seçenekler, bireysel hosting kullanımlarına dair daha farklı çalışmaları ön plana çıkarıyor. Kurumsal Hosting, firmalara özel kaynak ve hizmetler içeren bir hosting hizmetidir. Firmanıza ait yüksek trafikli web siteleri, internet mağazası ya da ticari yazılımlar gibi pek çok alandaki farklı hizmeti bünyesinde barındırır.

İhtiyaçlarınız konusunda ne kadar farklı bir çalışma yapacaksanız, o seviyelerde fırsatları kullanabilirsiniz. Biz size bu manada daha etkili, daha yoğun bir çalışma sunmak istiyoruz. eHost olarak ön plana çıkardığımız hizmetlere bakarsanız, kendinize yönelik seçimleri de aynı beklentilerle kullanabilirsiniz. Profesyonel olarak değişen, yenilenen ve büyük bir çalışma organize edebilirsiniz. Kurumsal Hosting ile işletme web sitenize ve uygulamalarınıza yardımcı olacak güvenli işlemler ve hesap yönetimi için özel IP’ler ve SSL sertifikaları sunulur. Ayrıca web sitenizin ve sunucularınızın bakımı ve korunması ile ilgili hizmetler de bu hizmet kapsamındadır. Kurumsal hosting ile ilgili tercihler genellikle iş dünyasının kullandığı hosting yapıları adına ön plana çıkarılıyor.

Güvenlik ihlallerini ve sitenizin işlevselliğiyle ilgili sorunları önlemek için, web sitenizin barındırılmasını yönetecek uzman bir teknik ekip her zaman hazır bulunur. Güçlü, Güvenli ve Kolay kelimeleri, Kurumsal Hosting Hizmetlerini en iyi özetleyen kelimeler olabilir. Kurumsal Hosting Paketleri, kaynak yoğun veya yüksek trafikli web siteleri kullananlar için idealdir. Kurumsal Hosting ile işletmenize özel hazırlanmış sanal bir özel sunucunun tüm kaynaklarını zahmetsizce yönetebilirsiniz. Basitçe söylemek gerekirse, Kurumsal Hosting, performansı artırır, güvenlidir ve kolaydır.

Kurumsal Hosting İle Paylaşımlı Hosting Farkları Nedir?

  • Paylaşımlı Hosting, sitelerinizi web ‘de yayınlamanın ucuz bir yoludur.
  • Bir Sanal Özel Sunucu (VPS), paylaşımlı hostingten daha güçlüdür, ancak daha maliyetlidir ve sunucu yönetimi konusunda deneyim gerektirir.
  • Kurumsal Hosting ise ikisi arasında bir denge sağlar. Bir VPS ‘in gücünü paylaşımlı hostingin kolaylığı ile sunar.
  • Kurumsal Hosting aşağıdakiler gibi bazı ciddi yükseltmelerle birlikte gelir.
  • Sınırsız alan adı desteği
  • Ek yerleşik e-ticaret özellikleri
  • Özel SSL sertifikaları
  • Ücretsiz teknik destek hizmetleri

Hosting çözümleri ve paketleri insanların isteklerini ön plana çıkarıyor. Bireysel olarak daha çok kişinin aradığı paketlerden olan hostingler, insanların isteklerini isteklerini organize edebiliyoruz. Bu yüzden eğer küçük bir iş yeriyseniz müşteri kitlenize göre bir site kurmak için oldukça önemlidir. Bu konuda hosting çözümleri konusunda daha fazla kişiye ulaşmak adına paketlerimize göz atabilirsiniz. Kendinizle ilgili daha dengeli bir kullanım adına hosting paketlerimize göz atabilirsiniz. Blog kullanımı konusunda aradığınız bütün beklentileri, seçenekleri ve yeni nesil çalışmaları online olarak ön plana çıkıyor.

Profesyonelliğin farklı aşamalarda ilerlemesi, insanların kendine göre büyük bir yükle ilerlemesi anlamına geliyor. Yani kendi sitenizi kurmanız konusunda yapacağınız şeyler tamamen bireysel hosting almak ve bu hostingleri ön plana çıkarmak olacaktır. Kaliteli ve etkili bir kullanım ile birlikte kişisel çalışmaları tek bir tıklama ile kullanabilirsiniz. Bu konuda yapılacak olan her şey daha etkili ve daha yoğun süreçlerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. eHost en etkili çözümleri burada paket olarak sunmaya devam ediyor. Daha etkili bir hizmet ve profesyonellik için, tek tıklama yeterli olacaktır. Bireysel hosting için tek yapmanız gereken paketlerimize göz atmanız olacaktır. Kurumsal olarak da aynı şeyler geçerli. Mağazamız bu konuda sizlere geniş çözümler sunmaya tüm hızıyla devam ediyor.