Sosyal Medyada WordPress Kullanımı

Anasayfa Blog WordPress Sosyal Medyada WordPress Kullanımı

Pek çok kişi, internet işlemleri için Wordpress kullanıyor. İnternet sitesi alt yapısı konusunda önemli bir yere sahip olan Wordpress, ücretsiz bir panel sunuyor. Bu paneli kullanırken sosyal medya üzerinden paylaşım yapmak da önemli. Günümüzde o kadar çok sosyal medya hesabı var ki hangilerinde online olmamız gerekiyor ve nasıl bir ilerleme kaydetmeliyiz emin olamıyoruz.

Bu konuda yapılacak en mantıklı şey, hepsinde aynı anda yer almak gibi görünüyor. Bu yüzden de rekabetin yüksekliği ile birlikte bütün sosyal mecralarda yer almak için önemli çalışmalar yapabiliriz. Peki ama nasıl? Wordpress için sosyal medya eklentileri bu konuda önemli bir çalışma sunuyor. Gelin ve sizlere bu konuda ön plana çıkarılan siteleri sunalım. Hem uygulama konusunda hem de paylaşım konusunda işleri kolaylaştıracak olan Wordpress eklentileri herkesi etkiliyor.

İncelemeleri kontrol etmekte fayda var

Bir eklenti alırken bunu ücretsiz ya da ücretli olarak tercih edebilirsiniz. Bir eklenti satın alırken ilk bakmak gereken şey, incelemelerdir. Yani eklentinin nasıl çalıştığına göz atabilirsiniz. İyi eklentiler çok sayıda kullanıcıya hitap ediyor. Haliyle de eleştiriler ve yorumlar genelde olumlu olur. Bu konuda yapılacak olan her şey, kişilerin kendi beklentileriyle ilgilidir. Bu yüzden yapılacak olan çalışmalar bu manada daha da etkili bir yere geliyor. Haliyle geliştiricilerin ürettiği eklentiler Wordpress sunucularınıza ne kadar yük bindiriyor ve bunu nasıl organize ediyor ona da göz atmanız lazım. Kivi hosting olarak sunduğumuz hizmetlerde, ücretsiz bir kulum sağlamaktayız. Hızlı Wordpress kurulumundan sonra ücretsiz eklentilere göz atabilirsiniz mesela.

Geliştiriciler eklentiye düzenli güncelleme getiriyor mu?

Göz önünde yer alan eklentiler genellikle eski olabilir. Bu yüzden kullanacağınız paylaşım eklentilerinin ne kadar aktif olduğuna göz atmakta fayda var. Geliştirici ekip düzenleme getiriyor mu? Yani düzenli olarak güncelleme sunuyor mu buna bakmakta fayda var. Bu sayede verimlilik, güvenlik ve Wordpress’in en yeni sürümleriyle uyumluluk gibi kriterleri de ön plana çıkarabilirsiniz.

Kurulumu kolay mı? Nasıl kuruluyor?

İyi bir eklenti pratik olmalıdır. Kurulumu ve yapılandırılması karışık olmamalıdır. Herkesin rahatlıkla yapabileceği kalitelerde ön plana çıkmaktadır. Bu yüzden sezgisel olarak bir arayüz hemen olarak anlaşılmalıdır ve insanlar bu ara yüzü de hemen kullanabilmelidir. Bu tarz durumlar bir Wordpress eklentisi için oldukça önemli olacaktır.

Kendinize göre yapılacak olan bütün seçimlerde de bu detayları organize edebilir ve incelemeye başlayabilirsiniz. Kendinize dair vazgeçemeyeceğiniz her türlü seçimi ve fırsatı bu kalitelerde kullanmak isterseniz, geç kalmayın ve ayrıcalıkların tamamını bu noktalarda incelemeye başlayın. Daha detaylı, daha estetik ve hızlı bir kullanımla birlikte sizler de kendinize göre çözümleri kullanabilir ve incelemeye başlayabilirsiniz. Daha farklı kullanımlar ve eklenti kaliteleri herkesi doğrudan etkiliyor. Bu yüzden isteklerinize göre detaylı incelemekte fayda var.

Özelleştirme seçenekleri nasıl?

Hemen hemen bütün web siteleri için kullanılabilir mi? Yani bu eklentiyi indirdikten sonra rahatlıkla kullanabilecek misiniz? Her farklı web sitesi yapısına göre uyum sağlayabiliyor mu? Bu konuda yapılacak olan çalışmalar nelerdir? Gelin bu konuya yakından göz atalım. Biliyorsunuz insanlar için en önemli detay kalite oluyor. Sosyal medya eklentisi Wordpress için önemli ölçüde karşımıza çıkabilir. Wordpress eklentileri konusunda ücretli ve ücretsiz seçimleri incelerken, özellişterme konularına da göz atmanız gerekiyor. Bazı uygulamaların ücretsiz sürümü daha kısıtlı olmasına rağmen daha çok özelliştirme sağlayabiliyor.

Müşteri desteği var mı?

Müşteri desteği bir web sitesi eklentisi için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Wordpress için sosyal medya paylaşım eklentisi konusunda karşınıza çıkarılacak olan bütün detayları tek bir tıklama ile inceleyebilirsiniz. Bu konuda sizlere en iyisini sunmak için üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Bu anlamda daha fazla zaman kaybetmeyin ve kaliteli yaklaşımların hemen hemen hepsini incelemeye başlayın. Biliyorsunuz bireysel olarak çok fazla kişiye hizmet veren bu eklentiler, hem yapay zeka uyumlu oluyor hem de müşteri desteği ile pek çok kişiye anlık cevaplar sağlıyor. Peki bu bilgiler ışığında müşteri desteği olan ve yukarıda saydığımız özellikleri etkili şekilde ön plana çıkaran eklentiler nelerdir? İşte size özgü olarak sıralama yapıyoruz.

En iyi 5 Wordpress sosyal medya paylaşım eklentisi

Artık Wordpress için eklenti alırken ücretli ya da ücretsiz fark etmeksizin nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyorsunuz. Bu bilgiler ışığında aşağıda yer alan eklentilere göz atın ve kendiniz için en uygun olanı listeden seçerek hemen kuruluma geçin.

İlk eklentimiz Smash Balloon

 

Smash Balloon eklentisi, 1.6 milyondan fazla web sitesine hizmet veriyor. Bu konuda yapılacak olan her şey eklenti için önemli bir çalışma sunacaktır. Bu yüzden Wordpress siteleri için en iyi olan eklentileri arasında yer alıyor diyebiliriz. Bu eklenti, özellikle sosyal medya içeriğini sitenizden düzenli olarak paylaşmaya büyük artı sağlayacaktır. Bütün bunlar kendi içinde değerli bir yapıda ilerleyecek ve özellikle yapısal farklılıklarda karşımızda yer alacaktır. Bu eklenti geleneksel olarak farklı bir yapıda ilerleyeceği için hepimiz için değişken bir sunumda karşınıza çıkıyor. İnstagram, Twitter, Facebook, Youtube gibi pek çok sosyal paylaşım sitesine içeriklerinizi sunabilir.

İkinci eklentimiz Social Warfare

 

 

Bu konuda radarımıza giren eklentilerden birisi de sosyal medya paylaşım eklentilerinden biri olan Social Warfare oluyor. Bu eklenti, geleneksel olarak en iyisinin peşinden giden bir eklenti oluyor. Hem kolay hem de basit ara yüzü ile herkese hitap ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Pek çok yapısı ile organize edilen bu ürünler, güçlü analizleri ve ihtiyaçlara uygun çözümleri ile sizlere hizmet sunmaya tüm hızıyla devam ediyor. Analiz panosunun güçlü olması, sizlere içerikler hakkında fikir veriyor olması ve çok sayıda kişiye ulaşabilme özgürlüğü ile bu eklentiyi rahatlıkla kullanabilir ve incelemeye başlayabilirsiniz. Kendinize göre değişen, büyüyen ve organize edilen ne kadar çok içerik var ise hepsini tek bir tıklama ile kullanabilir ve organize edebilirsiniz. Daha rahat, daha kalitlei ve daha uygun bir kullanım için en azından Social Warfare eklentisini değerlendirebilirsiniz.

Novashare eklentimiz 3. Eklenti oluyor

 

Novashare, siteniz için oldukça önemli bir kullanım sunuyor. Wordpress eklentileri konusunda etkili bir sosyal medya hizmeti sunan bu eklenti, daha fazla işlevsellik için önemli ölçüler sunuyor. Bu ölçüler, daha etkili daha rahat ve daha hızlı kullanımlar yaratıyor. Geleneksel çalışmaları kendinize göre kullanabilir ve incelemeye tüm hızınızla başlayabilirsiniz. Ayrıca bu eklentiler içerisinde daha fazlası için de belirli çalışmalar bulunuyor. Gelin ve kendinizle ilgili seçimleri çok daha fazlası için kullanmaya devam edin.

Kaliteli, etkili ve yoğun bir kullanıma sahip olan Novashare eklentisi, 3. Yapısallıkta bir uygulama oluyor. Yani hem gelişmişlik hem içerik tarzı hem de detaylı kullanım için oldukça farklı bir yapıda bizlere hizmet veriyor diyebiliriz. Gelin ve sizler için vazgeçilmeyecek çözümleri bu yapılar içerisinde inceleyin. Satışa sunulan bu uygulamanın fiyatları 25 Dolar şeklinde karşımıza çıkıyor. Yıllık fiyatlandırma ile ön plana çıkarılan bu eklenti, kendine has bir stilde sunulduğu için ihtiyaçlarınıza cevap vereblilir diyebiliriz.