WhatsApp Business (İşletme) Hesabı Nedir: Birkaç Dakikada İşletme Hesabınızı Oluşturu...

Anasayfa Blog Sosyal Medya WhatsApp Business (İşletme) Hesabı ...

WhatsApp, özellikle kurulduğu günden bu yana (2009) oldukça büyüdü ve gelişti. Bu yüzden de en çok kullanılan sosyal medya siteleri arasında yer alıyor. Pek çok kişi mesajlaşmak için bu uygulamayı kullanıyor çünkü online olarak çok hızlı ve anlık olarak da gayet pratik bir çalışma sunuyor. Birçok kişinin mesajlaşmak isteğine en hızlı şekilde cevap veren bu uygulama, güçlü bir yapıda hizmet sunduğu için karşımıza aynı şekilde çıkmaya devam ediyor.

Gerek görüntülü konuşmak, gerek yazı yazmak, gerek ise ses kaydı göndermek gibi özelliklerin hemen hemen hepsini kolaylıkla yapabiliyor ve ön plana çıkarabiliyorsunuz. Bu yüzden de WhatsApp, kendine has bir yapıda ilerliyor diyebiliriz rahatlıkla. Yapılan istatistiklere göre dünya üzerinde ortalama her gün 100 milyar mesaj gönderiliyor. Haliyle bu da dünyamızın olmazsa olmazları arasında bulunduruyor WhatsApp'ı. Bu yüzden alternatif olarak, iş görüşmeleri için bu uygulamayı kullanabiliyorsunuz.

WhatsApp işletme hesabı nedir?

WhatsApp business olarak da bilinen Whatsapp işletme hesabı, özellikle uygulamanın küçük ölçekli bir iletişim sağlaması için önemli çözümler sunuyor. 2018 yılında hizmet vermeye başlayan bu uygulama, işletmeler ya da şirketler için farklı yapıları karşımıza çıkarmaya oldukça hızlı bir şekilde devam ediyorlar. İşletme hesabı kişisel hesaplara oranla farklı ilerliyor. Kişisel bir hesabınız var ise bunu işletme yapamazsınız. İlla ki WhatsApp business uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Resmi işletme hesabı olarak da bilinecek olan bu uygulama nasıl kullanılır peki? Gelin biraz da ona değinelim.

Özellik olarak alan koduyla ya da kişisel olarak iş hatlarıyla uyumlu çalışıyor. Bilgisayardan da rahatlıkla kullanılabiliyor. Spamlar ya da mesaj engelleme özellikleriyle müşterilerinizin istenmeyen mesajlarını engelleyebilirsiniz.

Müşterilerinizin sorularını hızlı bir şekilde yanıtlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken WhatsApp business uygulamasını indirmeniz ve ücretsiz bir şekilde kullanmanız olacaktır. Zaten uygulama içeride size nasıl kullanılacağını gösterecek. Bu sayede kolaylıkla çözümleri de kendi içinde değerlendirmiş olacaksınız.